Froukje

Als kind zat ik altijd te tekenen, bouwen en knutselen. Als tiener ging ik graag dansen, zingen en toneelspelen.
Deze artistieke vaardigheden en ideeën visueel maken heb ik verder ontwikkeld aan de Kunstacademie. Presentatie van tekst en beeld heb ik geleerd binnen de richting grafische vormgeving. Tussendoor heb ik de propedeuse Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en een diploma in het sociale werkveld behaald.
Na meer dan 10 jaar voor de klas te hebben gestaan als docent Beeldende Kunst en Vormgeving heb ik het voortgezet onderwijs achter me gelaten.
In m’n vrije tijd heb ik een aantal seizoenen meegespeeld in het Stadstheater. Recentelijk heb ik theatersport gevolgd bij Ja! Improvisatie in De Bres. Toneelspel, improvisatie en expressie werkt heerlijk bevrijdend!

Afgelopen jaar heb ik de master Kunsteducatie afgerond met een onderzoek naar de kunstenaars-mindset bij sociaal artistieke projecten. En hier komt het artistieke, sociale en culturele werkveld dus weer samen.
Als cultureel ondernemer leg ik me nu toe op kunsteducatie in het basisonderwijs.
Daarnaast ontwikkel ik community art projecten op het gebied van cultuurparticipatie: creativiteit en intuïtie combineren, mensen empoweren door deel te nemen aan verbindende activiteiten, met oog voor de kwetsbare bewoners.

Heb je ook bijzondere ideeën of mooie plannen? Ik denk graag met je mee.
Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Mail naar froukje@isleaf.nl of bel 06-55371144