Froukje

Als kind was ik altijd al aan het tekenen, bouwen en knutselen. Later heb ik deze passie voortgezet aan kunstacademie Vredeman de Vries. Daarna heb ik de propedeuse MWD en Sociale dienstverlening gestudeerd.
Ik ben in 2003 afgestudeerd als docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de NHL waarna ik meer dan 10 jaar voor de klas heb gestaan in het voorgezet onderwijs.

De combinatie kunsteducatie/cultuurparticipatie en opbouwwerk wilde ik graag omzetten in werk. In 2019 heb ik de masteropleiding Kunsteducatie aan Minerva afgerond. Nu verbind ik me als cultureel ondernemer aan allerlei projecten op het gebied van kunsteducatie (KEK2) en cultuurparticipatie (community art). Creativiteit en intuïtie combineren tot een weldoordacht concept, van idee tot eindproduct. Een buurtproject opzetten, mensen enthousiast maken deel te nemen aan gezamenlijke activiteiten die zorgen voor verbinding.

Genieten van kunst en met een nieuwsgierige blik ervaren en creëren.
Kunst laat je ontdekken en verwonderen. Kunst zorgt voor bewustwording, ontmoeting en verbinding.
Met kunsteducatie en cultuurparticipatie mensen inspireren.
Moet de waarde van kunsteducatie en cultuurparticipatie voor de samenleving nog uitgelegd worden?
Genieten van mensen en je verwonderen over het alledaagse. Hoe we elkaar inspireren met onze verhalen.
Mensen verbinden en bijdragen aan een betere samenleving. Een mooie toekomst verbeelden. Duurzame plannen maken en samen vormgeven aan een betere wereld.
Genieten van de natuur, de schoonheid ervan bewonderen en er tijd vinden voor rust en bezinning.

Heb je bijzondere ideeën of mooie plannen? Ik denk graag met je mee.
Wat kan ik voor jou betekenen? Mail naar froukje@isleaf.nl of bel 06-55371144